Link :: 23.02.2005 :: 08:36
Hehm... Go! =)
Nio więc... Jest to wpisik no. one więc wypadałoby się z deka przedstawić... I ja... Zacznę od początku :)
Moje imię to Majeczka, lub Maja jak ktoś woli. NIGDY nie Majka bo to brzmi jak do psa, bleh... :/
Ksywy raczey nie mam chociaż jak komuś najdzie to mówi do mnie inaczej, np: Jamajka, JamajCia, Mika, Pscółka, Madzia...
Lubię:
Szzzzeroko pojętą MuZę, a co za tym idzie i śpiewanie ( każdy przyzna że mam talent - LoL ) Szczególnie Techno, Trance, HH... Chociaż różnie z tym bywa.
Malować, co zresztą często i chętnie robię. Niop i chyba mi wychodzi bo zdaje mi się, że moje wypociny są dosyć ładne :)
Tańczyć i z tym już gorzej, bo proteza ze mnie. Ruszam się jak połamana... Hehh... Nie wszystko można umieć prawda?
Jeździć na nartach. Ucze sie z dobrym skutkiem. Dupcia cała, nogi również więc... PoZyTyWnIe. :P
Żyć w pełnym tego słowa znaczeniu. 100% Hardcore :)
Nie lubię:
Kłamstwa i nieszczerych ludzi. A fuuuu@!!!
Szlugów.
Mojej pani od W-F =] Zboczeniec stary :/
Mam paru przyjaciół których koffam i jest ich sztuk 4. Tak mi się wydaje. Przynajmniej tych tzw. "od serca", są to: Agusia, Aneta, Wojtek, Dawid :)
Jest też kilka osób które bardzo lubię chociaż nie są jeszcze moimi przyjaciółmi ale jest już bardzo blisko i są duże szanse :) I to jest: Cadi, Wiolka, Tomek i... Hehm... Jak o kimś zapomniałam to niech napisze.
Lubię jeszcze innych oczywiście ale jest tych osób tak dużo, że wszystkich nie chce mi się pisać i jeszcze o kimś zapomnę potem będzie mu przykro :)
Wrogów generalnie nie mam więc się nie rozpisuję i kończę tą noteczkę. Pozdro dla friendsów :*
Komentuj(1)
Link :: 23.02.2005 :: 08:42
II tydzień ferii i new notka =)
Niestety ferie w tym roku nie przebiegają tak jakbym to sobie mogła wymarzyć. Heh... Właściwie to PRAWIE NIC nie idzie po mojej myśli. Sorki jeżeli kogoś urażę w tym momencie, ale nudze sie jak NIGDY. Zawdzięczam to w 90% My MuMMy & My GraNdMuMMy (Oh nie... Ten duet to piekło wcielone... :/) Nieliczne wyjątki od reguły (czyli wypadzik na narty, różniaste spotkania & MARATONIKI FILMOWE) pozwalają mi jako tako przeżyć prześladowania. =) Poza tym wszystkim... Niedługo znów do szkoły (przeepraszam Was ale musiałam to napisać) Więc witaj charówko w dnie i noce =] EgZaMiNy Jakoś tak to wszystko dołująco opisałąm, lecz w gruncie rzeczy nie jest tak bardzo źle... Rozwijam swój wątpliwy talent do plecienia "tego małego gówna z linek" i ulepszam jak moge, męcząc się przy tym okropnie, mojego blogaska. Na koniec pozdro for my friends i do zobaczyska :*
Komentuj(13)
Link :: 27.02.2005 :: 10:35
KLĄTWA
Napiszę o pewnej Niebezpiecznej klątwie, której stałam się ofiarą... Rozsyła ją Rodżer Mur. Albo Jego duch, ja tam nie wiem... W każdym razie, Merlin Monroł i Elwis Preslej też poznali jej grozę... Uważaj, ona nie omija nikogo, więc i Ciebie dosięgnie!!! Jeśli chcesz odwrócić złowrogie słowa, skomętuj tą noteczkę =)
Komentuj(2)
Link :: 28.02.2005 :: 21:19
Znów shool...
.*.Znów po staremu...
.*.Znów gramy na nerwach histeryczce która uczy bioli...
.*.Znów spotykam się z moimi friends codziennie...
.*.Znów nie mam czasu dla siebie...
.*.Znów śmieję się z mojej żałosnej klasy...
Ale... Coś się zmieniło...
Zobaczyłam słońce... Serio... Gwiazdę. Bo On jest gwiazdą. Można Go tylko podziwiać i patrzeć... Patrzeć... Patrzeć. Czasem się uśmiechnąć... Więc ja uśmiecham się... On też się uśmiecha... I świat robi się piękny... (Jestem zbyt miękka)
Komentuj(3)